Moskva sa obáva obmedzenia slobody na Ukrajine

NETKY.SK • 20 Jún 2018, 19:00 • 2 min
Moskva sa obáva obmedzenia slobody na Ukrajine

MOSKVA - Rusko žiada od Ukrajiny zmenu štátnej politiky v oblasti tvorby televízneho a radiokontenta. Táto informácia bola uvedená v komentári informačného oddelenia ruského ministerstva zahraničných vecí po tom čo im pozorovateľská misia OSN v oblasti ľudských práv na Ukrajine poskytla svoj report.

slovakia

left justify in out

„Veľmi znepokojujúcim je nedostatočné vyšetrovania ilegálnej činnosti stránky" Mierotvorec "rovnako ako nové zdroje, ktoré majú podobnú orientáciu, ako napríklad „Centrum-Prazitov“ dodalo ministerstvo zahraných vecí. Rovnako Moskva vyzvala Kijev aj k zrušeniu neprimerane prísnych obmedzení na dovoz tlače.

 

V komentári bolo taktiež uvedené, že Rusko zdieľa obavy medzinárodných pozorovateľov „vzhľadom na zvyšujúci sa vplyv ukrajinských orgánov na občianske a politické slobody v krajine, vrátane odopierania slobody prejavu a názoru, médií a fyzickými útokmi na novinárov."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies