Mladíci, ktorí lúpili v Moldave nad Bodvou, skončili v rukách polície

NETKY.SK • 26 August 2016, 14:31 • 2 min
Mladíci, ktorí lúpili v Moldave nad Bodvou, skončili v rukách polície

MOLDAVA NAD BODVOU – Policajný vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru Košice–okolie obvinil dvoch mladíkov z Moldavy nad Bodvou vo veku 15 a 20 rokov zo zločinu lúpeže spáchaného formou spolupáchateľstva.

slovakia

left justify in out

TASR o tom dnes informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Jana Mésarová. V stredu (24.8.) krátko po polnoci pri železničnej trati v blízkosti vlakovej a autobusovej stanice v Moldave nad Bodvou fyzicky napadli 23-ročného muža.

 

"Zozadu ho sotili a keď spadol na zem, z krku mu ukradli dve retiazky z bieleho kovu a tiež peňaženku s osobnými dokladmi a finančnou hotovosťou 200 eur. Nespôsobili mu žiadne zranenie, ktoré by si vyžadovalo lekárske ošetrenie. Policajti dvoch podozrivých ešte v ten deň zadržali a umiestnili do cely policajného zaistenia," vysvetlila Mésarová.

 

Na staršieho z obvinených policajný vyšetrovateľ spracoval podľa jej slov podnet na väzobné stíhanie. Mladší obvinený je stíhaný na slobode. "Páchateľom hrozí trest odňatia slobody na tri až osem rokov, mladistvému sa trestná sadzba znižuje na polovicu," dodala krajská policajná hovorkyňa.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies