Michael Winslow známy ako Larvelle z Policajnej akadémie vystúpi 10. novembra v Bratislave

NETKY.SK • 25 August 2016, 12:52 • 2 min
Michael Winslow známy ako Larvelle z Policajnej akadémie vystúpi 10. novembra v Bratislave

BRATISLAVA - Americký herec a komik Michael Winslow vystúpi 10. novembra v bratislavskom Istropolise. O podujatí informovali zástupcovia usporiadateľskej Agentúry Kvas prostredníctvom sociálnej siete Facebook.

slovakia

left justify in out

Fanúšikovia a fanúšičky 57-ročného rodáka z mesta Spokane v štáte Washington, ktorý vystúpi na Slovensku po prvý raz, sa môžu tešiť na "úžasné imitácie, napodobňovanie zvukov, hudby, rozprávanie zábavných príbehov i špeciálnu verziu finálnej bojovej scény zo Star Wars". Predstavenie bude v angličtine, bez tlmočníka.

 

Michael Winslow je známy najmä ako Larvelle Jones z filmovej série Policajná akadémia z rokov 1984 - 1989 a 1994. Zahral si tiež v snímkach Vesmírne gule (1987), Nežní zmätkári (1987), Nežní zmätkári II. (1988) alebo Lavalantula (2015). Venuje sa aj dabingu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies