Messi strelil v reprezentácii už 35 gólov, prekonal aj legendárneho Maradonu

NETKY.SK • 15 Jún 2013, 13:20 • 2 min
Messi strelil v reprezentácii už 35 gólov, prekonal aj legendárneho Maradonu

GUATEMALA CITY - Lionel Messi je už druhým najlepším strelcom argentínskej futbalovej reprezentácie v histórii. Hviezda FC Barcelona rozhodla v piatok hetrikom zápas v Guatemale (4:0) a na svojom konte má už 35 gólov v reprezentačnom drese. O jeden presný zásah predstihol Messi ďalšiu legendu Diega Maradonu a vyrovnal sa druhému najlepšiemu kanonierovi národného tímu Argentíny Hernánovi Crespovi. Viackrát skóroval len Gabriel Batistuta, ktorý sa tešil 56-krát.

slovakia

left justify in out

Messi v Guatemale na ihrisku žiaril a jeho výkon neovplyvnili ani problémy s daňovými úradmi v Španielsku. Štvornásobný najlepší hráč sveta dal prvý gól z diaľky, potom ďalší z pokutového kopu a hetrik skompletizoval po prestávke po kombinácii so spoluhráčmi. V prvom polčase ešte stihol prihrať na gólovú hlavičku Augusta Fernándeza. Messi dosiahol tretí reprezentačný hetrik a v posledných šestnástich zápasoch za Argentínu strelil sedemnásť gólov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies