Messi a Agüero zachránili Argentínu, Venezuela znovu vyhrala

NETKY.SK • 17 November 2011, 03:27 • 2 min
Messi a Agüero zachránili Argentínu, Venezuela znovu vyhrala

Messi a Agüero zachránili Argentínu, Venezuela znovu vyhrala

slovakia

left justify in out

img

Góly útočníkov Lionela Messiho a Sergia Agüera pomohli Argentíne odvrátiť ďalšiu výsledkovú blamáž v jednom zo štyroch stretnutí juhoamerickej kvalifikácie o postup na futbalové MS 2014. Kolumbia viedla nad hlavným favoritom kvalifikácie po 1. polčase 1:0, no Messi najprv v 61. minúte vyrovnal a šesť minút pred koncom zabezpečil všetky body pre "albicelestes" kanonier Manchestru City. 
"Víťazstvo máme z toho dôvodu, lebo sme chceli presvedčiť všetkých, že vieme zdolať každého napriek tomu, čo sa stalo v Bolívii," reagoval po stretnutí strelec víťazného gólu. Domácich dostal do vedenia Dorlan Pabon na konci prvého dejstva, ktorého lopta z priameho kopu sa cez telo Javiera Mascherana odrazila do siete hostí. "Bolo to náročné. Nezaslúžili sme si ísť do kabín s mankom, pretože súper nebol herne lepší. Niekedy hráte lepšie, niekedy sa musíte viac biť o výsledok, toto bol jeden z takých dní, keď sme museli zabojovať," komentoval Messi. 
Argentína sa dostala so 7 bodmi na úroveň úradujúceho šampióna Južnej Ameriky z Uruguaja, ktorý vedie tabuľku, ale oproti Argentíne má zápas k dobru. Rovnaký počet bodov má aj Venezuela po triumfe nad Bolíviou 1:0. Hostia nedokázali zopakovať odvážny výkon zo zápasu s Argentínou a naďalej okupujú poslednú priečku v klasifikácii. 
Štvrý je v tabuľke Ekvádor, ktorý zdolal Peru 2:0, keď rozhodol o svojej výhre v záverečnej dvadsaťminútovke. 
Čile dalo zabudnúť na vysokú, štvorgólovú prehru spred pár dní, ktorú mu uštedril Uruguaj. Zverenci Claudia Borghiho vyhrali nad Paraguajom 2:0 a držia sa v dohľade vedúcej trojice. 
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies