Mertiňákovi vyšiel tip: Šoférovi som hovoril, že dostaneme USA

NETKY.SK • 8 Apríl 2014, 14:28 • 2 min
Mertiňákovi vyšiel tip: Šoférovi som hovoril, že dostaneme USA

HOUSTON - Deblovému špecialistovi Michalovi Mertiňákovi vyšiel tip. Po prílete na antukový turnaj ATP do Houstonu mal "ciťák", že slovenskí tenisti sa predstavia v daviscupovej baráži o svetovú skupinu na pôde USA.

slovakia

left justify in out

Londýnsky žreb mu dal za pravdu. "Keď som išiel z letiska autom na hotel, tak som hovoril šoférovi, že budeme hrať proti ním Davis Cup. Ten ani nevedel, čo Slovensko znamená...," povedal pre TASR Mertiňák, ktorý tvrdí, že v septembri bude veľmi záležať na tom, kto nastúpi za Američanov.

 

"Ak by domáci nenastúpili v plnej sile, tak by mohli byť aj zdolateľní. Štvorhra bude určite najťažšia, veď bratia Bryanovci sú najlepšími deblistami sveta, ale v Davisovom pohári je možné všetko," dodal čerstvý držiteľ ocenenia za oddanosť od ITF, ktorý počas uplynulého víkendu prispel v bratislavskom NTC po boku Martina Kližana k zisku rozhodujúceho tretieho bodu v zápase 2. kola 1. skupiny euro-africkej zóny proti Rakúsku (4:1).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies