Meghan Trainor sa cíti lepšie, presúva však ďalšie koncerty

NETKY.SK • 7 Júl 2015, 15:59 • 2 min
Meghan Trainor sa cíti lepšie, presúva však ďalšie koncerty

USA - Americká speváčka Meghan Trainor, ktorá musela minulý týždeň pre krvácanie do hlasiviek presunúť dva koncerty, odkladá na radu lekára ďalšie vystúpenia.

slovakia

left justify in out

 Dvadsaťjedenročná rodáčka z mesta Nantucket v štáte Massachusetts to oznámila prostredníctvom služby Instagram.

 

"Mám zlé správy. Môj lekár mi povedal, že musím presunúť ďalšie dve vystúpenia, konkrétne v Detroite a Chicagu, a musím zrušiť aj účasť na Common Ground Music Festivale. Mám však aj pozitívne novinky! Cítim sa omnoho lepšie a podarilo sa mi nájsť náhradné termíny pre väčšinu zrušených koncertov, takže sa čoskoro vidíme,“ napísala interpretka k fotografii s istým doktorom Kesslerom, ktorému sa zároveň poďakovala za pomoc. Nezabudla však ani na fanúšikov a fanúšičky. "Vďaka vám sa cítim omnoho lepšie. Milujem vás,“ odkázala priaznivcom. Lekári speváčke nariadili hlasový pokoj. To, kedy sa opäť postaví na pódium, zatiaľ nie je známe. 

 

Meghan Trainor začala skladať piesne už ako jedenásťročná. V roku 2008 vydala eponymný album a o tri roky k nemu pribudli nahrávky I'll Sing With You a Only 17. Skutočne ju však preslávil až singel All About That Bass zo štúdiovky Title (2015). Z nej pochádzajú aj single Lips Are Movin, Dear Future Husband a Like I'm Gonna Lose You. Vďaka spomínanej skladbe All About That Bass si na konto pripísala dve Billboard Music Awards. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies