Meghan Trainor má opäť problémy s hlasivkami

NETKY.SK • 12 August 2015, 08:13 • 2 min
Meghan Trainor má opäť problémy s hlasivkami

LOS ANGELES - Americká speváčka Meghan Trainor, ktorá musela v júli pre krvácanie do hlasiviek presunúť niekoľko vystúpení, si musí dať od koncertovania na čas pauzu. Opäť má totiž problémy s hlasivkami. Dvadsaťjedenročná rodáčka z mesta Nantucket v štáte Massachusetts to oznámila prostredníctvom služby Instagram.

slovakia

left justify in out

„Všetkým mojim fanúšikom, dávala som si pozor, no opäť ma začalo trápiť krvácanie do hlasiviek. Dostala som zápal priedušiek, veľa som kašľala a celé sa to zhoršilo. Bohužiaľ, budem musieť zrušiť zvyšok môjho turné a ísť na operáciu, aby sa to vyriešilo raz a navždy. Som z toho zničená, bojím sa a veľmi ma to mrzí. Milujem koncertovanie a to, že môžem každý večer vidieť vaše tváre. Som odhodlaná urobiť všetko pre to, aby som sa mohla vrátiť silnejšia ako kedykoľvek predtým. Milujem vás a ďakujem vám za pochopenie, lásku i podporu,“ uviedla Trainor, ktorej lekári v júli nariadili dodržiavať hlasový pokoj.


Meghan Trainor začala písať piesne už ako jedenásťročná. V roku 2008 vydala eponymný album a o tri roky k nemu pribudli nahrávky I'll Sing With You a Only 17. Skutočne ju však preslávil až singel All About That Bass zo štúdiovky Title (2015). Z nej pochádzajú aj single Lips Are Movin, Dear Future Husband a Like I'm Gonna Lose You. Vďaka spomínanej skladbe All About That Bass si na konto pripísala dve Billboard Music Awards.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies