McLaren predstavil nový monopost MP4-28

NETKY.SK • 31 Január 2013, 14:57 • 2 min
McLaren predstavil nový monopost MP4-28

McLaren predstavil nový monopost MP4-28 - Formula 1 Tím F1 McLaren predstavil vo štvrtok monopost na sezónu 2013. Vozidlo s označením MP4-28 spoločne odhalili počas oficiálnej prezentácie v centrále v Wokingu jazdci Jenson Button a jeho nový kolega Sergio

slovakia

left justify in out

img

Tím F1 McLaren predstavil vo štvrtok monopost na sezónu 2013. Vozidlo s označením MP4-28 spoločne odhalili počas oficiálnej prezentácie v centrále v Wokingu jazdci Jenson Button a jeho nový kolega Sergio Perez.

Monopost sa dočkal zmien vo svojej prednej časti, kde dizajnéri stavili na schodík, ktorý zakryli pod povolený krycí panel. Auto zaujalo aj netradične tvarovanými bočnicami i prednými závesmi po vzore Ferrari. Button v súvislosti s ním hovoril skôr o evolúcii ako revolúcii. 

"Toto auto je najlepšie, aké sme kedy mali. Čo sa týka farebnej schémy, náramne sa podobá tomu vlaňajšiemu, no ináč je kompletne odlišné," cituje slová britského pilota agentúra dpa.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies