Mark Hamill zo Star Wars pomáha fanúšikom rozoznať falošné podpisy

NETKY.SK • 29 December 2015, 09:07 • 2 min
Mark Hamill zo Star Wars pomáha fanúšikom rozoznať falošné podpisy

NEW YORK - Americký herec Mark Hamill pomáha fanúšikom rozoznať vlastné podpisy, aby zabránil predaju falošných autogramov. Šesťdesiatštyriročný predstaviteľ Lukea Skywalkera z vesmírnej ságy Hviezdne vojny to robí prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter.

slovakia

left justify in out

"Mrzí ma, že mnohí fanúšikovia míňajú svoje ťažko zarobené peniaze za podvodné podpisy,“ napísal. Uviedol tiež, že označenie jeho skutočných podpisov by mohlo v budúcnosti pomôcť rozlíšiť tie falošné.


Mark Richard Hamill sa preslávil ako spomínaný Luke Skywalker v prvých troch filmoch ságy Hviezdne vojny (1977, 1980 a 1983).

 

Účinkoval aj v zatiaľ najnovšej snímke série s podtitulom Sila sa prebúdza, ktorá sa do slovenských kín dostala 17. decembra. Predstavil sa tiež vo filmoch Corvette Summer (1978), Veľká červená jednotka (1980) či Kingsman: Tajná služba (2015). Počas kariéry sa objavil aj na divadelných doskách Broadwaya a venuje sa tiež dabingu kreslených seriálov a počítačových hier. Svoj hlas prepožičal napríklad Jokerovi vo viacerých animovaných filmoch, seriáloch a videohrách.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies