Maghan Markle si urobila výlet na vlastnú päsť, spôsobila poriadny rozruch

NETKY.SK • 3 September 2018, 13:50 • 2 min
Maghan Markle si urobila výlet na vlastnú päsť, spôsobila poriadny rozruch

Meghan si stále nezvykla na to, že jej starý život je definitívne preč...

slovakia

left justify in out

Meghan Markle má za sebou (a pravdepodobne aj pred sebou) veľmi náročnú životnú etapu. Vzdala sa svojho života americkej herečky a vydala sa do anglickej kráľovskej rodiny. Hoci by to mohlo znieť rozprávkovo, je to presne naopak. Pre Meghan muselo byť veľmi náročné adaptovať sa na toľké zmeny a striktné pravidlá tradičnej britskej monarchie. Niet sa preto čo čudovať, že si potrebovala trochu oddýchnuť. Rozhodla sa preto navštíviť svoju najlepšiu kamarátku, návrhárku Jessicu Mulroney, ktorá žije v Kanade. Sem však svojho milovaného princa Harryho nevzala.

 

Meghan do Kanady odmietla cestovať ako vojvodkyňa súkromným lietadlom, rozhodla sa, že si zarezervuje štandardný komerčný let, čím však v kráľovskej rodine narobila poriadny „vietor“. Kensingtonský palác vraj následne listom kontaktoval leteckú spoločnosť a požiadal jej zamestnancov, aby Markle zabezpečili, že ju nikto nebude fotografovať ani s ňou nadväzovať kontakt.

 

Po troch dňoch strávených s kamarátkou v Kanade sa Meghan Markle vrátila späť do Británie a pokračuje vo svojich kráľovských povinnostiach.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies