Magazín Tennis: Hingisová bez plánov na rok 2014

NETKY.SK • 27 November 2013, 17:11 • 2 min
Magazín Tennis: Hingisová bez plánov na rok 2014

NEW YORK - Švajčiarska tenistka s rodiskom v Košiciach Martina Hingisová zatiaľ nemá na sezónu 2014 plány v súvislosti s oficiálnym hlavným profesionálnym okruhom WTA. Informáciu bez uvedenia zdroja tohto tvrdenia priniesol magazín Tennis.

slovakia

left justify in out

Tridsaťtriročná niekdajšia jednotka oboch svetových rebríčkov Hingisová bude 4. decembra hlavnou zahraničnou hviezdou bratislavskej exhibície Tennis Classic, na ktorej sa v Aegon aréne NTC predstavia aj Daniela Hantuchová a Francúzi Jo-Wilfried Tsonga a Gael Monfils.

Austrálsky web Courier Mail pritom nedávno referoval, že Hingisová má na január naplánované štyri podujatia na južnej pologuli. Začne 30. decembra - 4. januára v novozélandskom Aucklande, v druhom týždni sa predstaví na exhibičnom turnaji World Tennis Challenge v Adelaide aj na radovom podujatí WTA v tasmánskom Hobarte a bude pokračovať na melbournských grandslamových Australian Open (13. - 26. januára). V súvislosti s posledným spomenutým turnajom však Švajčiarka špecifikovala, že pôjde o sprievodnú deblovú súťaž legiend.

Práve po boku spomenutej Hantuchovej sa Hingisová v lete vrátila v debli po šiestich rokoch do oficiálneho medzinárodného diania.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies