Liverpoolu sa v Londýne darí, Henderson: Dosiahli sme veľké víťazstvo

NETKY.SK • 17 September 2016, 11:43 • 2 min
Liverpoolu sa v Londýne darí, Henderson: Dosiahli sme veľké víťazstvo

LONDÝN - Tri zápasy bez prehry a zisk siedmich bodov. Taká je bilancia futbalistov FC Liverpool v úvode novej sezóny anglickej Premier League na ihriskách rivalov z Londýna.

slovakia

left justify in out

Po výhre 4:3 nad Arsenalom a remíze 1:1 s Tottenhamom zverenci Jürgena Kloppa triumfovali na pôde FC Chelsea 2:1. Súperovi tak pripravili prvú prehru v sezóne.

 

Hostia ťažili z výborného úvodu, keď po polhodine hry viedli 2:0. Na vedúci presný zásah Dejana Lovrena nadviazal kapitán Jordan Henderson, ktorý sa presadil exportnou strelou z 30 metrov. Domáci si po zmene strán vytvorili veľký tlak, jeho výsledkom však bol len gól Diega Costu na 1:2.

 

"Dosiahli sme veľké víťazstvo. Vďaka nemu neprídeme o momentum a zostávame v kontakte s najlepšími. Zahrali sme výborne v obrane, tri body sme si zaslúžili. Dodá nám to sebavedomie," vravel po stretnutí Henderson. Tréner Klopp ocenil bojovnosť svojich zverencov. "Mali sme 'pekelný' začiatok. Celý tím potom príkladne bojoval, defenzíva bola excelentná," pochvaľoval si nemecký kouč.

 

Liverpool zásluhou triumfu poskočil v tabuľke na štvrté miesto, Chelsea po prvej prehre v sezóne klesla na tretiu priečku.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies