Lewandowski blízko k podpisu zmluvy s Bayernom

NETKY.SK • 4 Január 2014, 14:47 • 2 min
Lewandowski blízko k podpisu zmluvy s Bayernom

MNÍCHOV - Zmluva poľského reprezentanta s úradujúcim nemeckým majstrom by mala znieť do roku 2019.

slovakia

left justify in out

Poľský futbalový ostrostrelec Robert Lewandowski bude od leta hráčom úradujúceho nemeckého majstra FC Bayern Mníchov. V sobotu o tom informoval portál sport.pl s odvolaním sa na informácie nemeckého periodika Bild, podľa ktorého 25-ročný útočník už úspešne absolvoval lekárske testy. Viaceré nemecké médiá referujú o tom, že Lewandowski priletel v sobotu do Mníchova priamym letom z Varšavy a pod drobnohľadom lekára Hansa-Wilhelma Müllera-Wohlfahrta ukončil približne o 13.30 h lekársku prehliadku.

Ako ďalej uvádza Bild, zmluvu na 5 rokov, ktorá nadobudne platnosť po skončení prebiehajúcej sezóny 2013/2014, by mohol podpísať ešte v ten istý deň za predpokladu, že výsledky testov budú v poriadku a uzavretiu kontraktu do roku 2019 už nič nestojí v ceste. Poľský reprezentant doteraz hájil farby Borussie Dortmund, kam zamieril v roku 2010 z Lechu Poznaň za 4,5 milióna eur.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies