Lev Poprad - Spartak Moskva 2:3

NETKY.SK • 8 November 2011, 00:28 • 2 min
Lev Poprad - Spartak Moskva 2:3

Lev Poprad - Spartak Moskva 2 3 - Hokej Hokejisti HC Lev Poprad prehrali v nedeľňajšom stretnutí Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) na domácom ľade s ruským Spartak Moskva tesne 2 3. Zverenci trénera Radima Rulíka sa v stredu 16.

slovakia

left justify in out

img

Hokejisti HC Lev Poprad prehrali v nedeľňajšom stretnutí Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) na domácom ľade s ruským Spartak Moskva tesne 2:3. Zverenci trénera Radima Rulíka sa v stredu 16. novembra predstavia na ľade ruského klubu Avtomobilist Jekaterinburg.

HC Lev Poprad - Spartak Moskva 2:3 (1:1, 1:2, 0:0)
Góly: 13. Nedorost, 27. Nedorost (BARTEČKO) - 12. Ľudučin, 22. Ľudučin (RUŽIČKA, BARANKA), 38. A. Juňkov. Rozhodovali: Vasilev, Cyplakov - Aľošin, Michajevič, vylúčenia: 7:5, presilovky: 1:1, oslabenia: 0:0, 4500 divákov - vypredané.
zostavy:
HC Lev Poprad: Laco - Pilař, Mezei, Hunkes, Sigalet, Lewis, Mihálik, Klouček - Bartečko, Nedorost, Nagy - Špirko, Mikúš, Kristek - Huna, Balán, Chabada - Fabricius, Lundberg, Sekáč
Spartak Moskva: Kasutin - Mamkin, Baranka, Budkin, Bodrov, Benoit, Makarov - Ľudučin, Gubin, Ružička - Hossa, Žukov, A. Juňkov - Denežkin, Voronin, Belokoň - Komaristy, Zavaruchin, Nikoncev
Od úvodných minút sa hral obojstranne rýchly hokej. Ako prvý pohrozil v 7. minúte domáci Nagy, na opačnej strane kryl Laco Ružičkovu strelu. Skóre stretnutia otvorili hostia, po chybe Lewisa sa dostal k puku Bodrov, prihrávkou pred bránku našiel Ľudučina a ten pohodlne zakončil - 0:1. O pár sekúnd však "levi" odpovedali a na 1:1 vyrovnal Nedorost, keď pred Kasutinom šikovne tečoval strelu Pilařa. Do konca prvej tretiny sa hral vyrovnaný hokej, no bližšie ku gólu boli hostia, ktorí hrali presilovú hru o jedného a 12 sekúnd pred jej koncom i o dvoch mužov. 
Početnú výhodu, ktorú si hostia preniesli do druhej časti, zužitkoval svojim druhým gólom v stretnutí Ľudučin, ktorý po strele Ružičku dorazil puk za bezmocného Laca - 1:2. Aktívny Ľudučin mohol zvýšiť na rozdiel dvoch gólov, no lapačka domáceho gólmana bola proti. "Levi" vyrovnali v 27. minúte pri vylúčení Voronina. Po pár sekundách zužitkoval početnú výhodu Nedorost, ktorý pridal svoj druhý presný zásah v zápase - 2:2. Vyrovnaný hokej pokračoval aj v nasledujúcich minútach, no dve minúty pred koncom druhej dvadsaťminútovky naklonil misky váh na stranu hostí Alexander Juňkov. Po nedorozumení domácej obrany s brankárom dotlačil puk za jeho chrbát - 2:3. 
Do záverečného dejstva vstúpili obe mužstvá s cieľom streliť čo najrýchlejšie gól. V 42. minúte sa dostal pred bránkou hostí puk k Hunovi, avšak ideálnu príležitosť nedokázal pretaviť v tretí domáci gól. Hráči Spartaka mohli zvýšiť svoje vedenie v presilovej hre, ale Laco podržal svoj tím. V ďalšom priebehu obidve družstvá dobre bránili a podnikali rýchle protiútoky. Stav sa už dokonca stretnutia nezmenil ani po záverečnej hre domácich bez brankára.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies