VIDEO Legendárne Thorovo kladivo je na svete a zdvihne ho iba jeho majiteľ

NETKY.SK • 16 Október 2015, 18:00 • 2 min
VIDEO Legendárne Thorovo kladivo je na svete a zdvihne ho iba jeho majiteľ

LOS ANGELES – Podľa škandinávskej mytológie, rovnako aj hollywoodskych Marvel filmoch o superhrdinoch, dokáže Thorovo kladivo zdvihnúť len ten, kto je toho hodný. Tento artefakt je však už realitou a dokáže ho zdvihnúť naozaj len jeho majiteľ.

slovakia

left justify in out

Na sociálnych sieťach koluje video, v ktorom sa rôzni ľudia snažia zdvihnúť Mjölnir, ale neúspešne. Tajomstvo sa ukrýva vo vnútri, kde jeho stvoriteľ umiestnil elektromagnet z mikrovlnnej rúry.

 



Kladivo vyrobil Allen Pan z YouTube kanála Sufficiently Advanced a vybral sa na populárnu Venice Beach v Los Angeles, kde vyzýval okoloidúcich, aby zdvihli legendárne kladivo. Odvážlivci však netušili, že na rukoväti je snímač odtlačkov prstov, ktorý je nastavený iba na Allenov palec, ktorý vypína silný elektromagnet ukrytý vo vnútri kladiva.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies