Kytnár predĺžil do konca sezóny zmluvu s Banskou Bystricou

NETKY.SK • 11 November 2014, 13:43 • 2 min
Kytnár predĺžil do konca sezóny zmluvu s Banskou Bystricou

BANSKÁ BYSTRICA - Hokejový útočník Milan Kytnár sa počas reprezentačnej prestávky dohodol s vedením HC ´05 Banská Bystrica na predĺžení zmluvy do konca sezóny 2014/2015.

slovakia

left justify in out

Pod Urpínom pôsobí 25-ročný rodák z Topoľčian od začiatku ročníka a pôvodne mal s klubom zmluvu na prvé dva mesiace sezóny. "V Banskej Bystrici dohrám sezónu. Po predošlých dvoch mesiacoch sme spoluprácu predĺžili do konca sezóny. Rozhodol som sa tak aj preto, lebo v Banskej Bystrici dostávam dosť priestoru a myslím si, že potrebujem sezónu, v ktorej budem veľa hrávať a môžem urobiť nejaké body," povedal v rozhovore pre Hokejportal.net Milan Kytnár.

 

V momentálne treťom tíme extraligovej tabuľky nastúpil hráč, ktorého do NHL draftoval Edmonton zo 127. miesta v roku 2007, zatiaľ na 18 stretnutí, strelil v nich šesť gólov a pridal sedem asistencií. Pôvodne pred touto sezónou mieril do Karagandy, ale napokon sa s klubom nedohodol na financiách. Kytnár si počas kariéry obliekal už aj dresy Topoľčian, Kelowny, Saskatoonu, Vancouveru Giants, Oklahomy City, Edmontonu, Stocktonu, Hämmeenlinny, Slovana Bratislava a Karlových Varov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies