Kovaľčuka prekvapil krasokorčuliarsky tréning v Krynici

NETKY.SK • 21 Júl 2014, 15:43 • 2 min
Kovaľčuka prekvapil krasokorčuliarsky tréning v Krynici

KRYNICA - Hviezda Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) a klubu SKA Petrohrad Iľja Kovaľčuk ocenil možnosť kvalitného korčuliarskeho tréningu pod vedením poľskej krasokorčuliarky počas tréningového kempu v Krynici.

slovakia

left justify in out

Tréner Viačeslav Bykov má v Poľsku k dispozícii dovedna 28 hráčov. Už v sobotu čaká na hráčov SKA v Minsku prípravný duel proti domácemu Dinamu, potom v Helsinkách zápasy proti Čerepovcu a Mytiščiam. "Chlapci sa najprv usmievali, no napokon sa naplno venovali príprave. Dievčina je totiž odborníčkou na korčuľovanie a ukázala im, ako majú správne korčuľovať či pracovať na odstránení niektorých nedostatkov. Z ľadu po tom hráči odchádzali unavení, pretože to nebolo jednoduché," poznamenal na klubovom web kouč Bykov.

 

Útočník Kovaľčuk bol rád, že realizačný tím pre hráčov pripravil aj menej tradičnú formu prípravy. "Bol to veľmi užitočný tréning, jeho zaradenie do programu nás poriadne prekvapilo. Dostali sme informácie o správnom korčuľovaní a teraz je na nás, čo si z toho vezmeme. Chceme sa zlepšovať a aj toto je cesta k tomu, aby sme v nasledujúcej sezóne uspeli," poznamenal 31-ročný ľavý krídelník. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies