Kličko bude pripravený, nechcel byť ako Pacquiao

NETKY.SK • 8 Október 2015, 10:46 • 2 min
Kličko bude pripravený, nechcel byť ako Pacquiao

BEVERLY HILLS - Vladimir Kličko bude na druhý pokus pripravený nastúpiť na boxerský súboj o opasky organizácií IBF, IBO, WBO, WBA "Super" a magazínu The Ring v superťažkej hmotnostnej kategórii proti Tysonovi Furymu.

slovakia

left justify in out

Liečba zraneného lýtka ľavej nohy ukrajinského šampióna pokračuje uspokojivo a 28. novembra 2015 by mal nastúpiť. Ku konfrontácii na futbalovom štadióne Esprit Arena v nemeckom Düsseldorfe malo pôvodne dôjsť už 24. októbra, ale 39-ročný obhajca titulov ju pre náhle zranenie z tréningu odložil.

 

Kličko si bol na týždeň oddýchnuť v Kalifornii, do dvoch týždňov začne naplno zaberať vo svojom tradičnom kempe v rakúskych Alpách. "Za tých 25 rokov som mal množstvo zranení. S niektorými sa dá boxovať, s inými nič nezmôžete. Musíte si spočítať, či to stojí za to nastúpiť proti súperovi s hendikepom a potom sa dostať do situácie ako nedávno Manny Pacquiao po súboji s Floydom Mayweatherom. Vyhlásiť po prehratom zápase, že som v ňom boxoval so zraneným ramenom, nie je veľmi šťastné riešenie," podotkol Kličko.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies