Kisel v zápase s Olomoucom v polčase takmer zbombardoval kabínu

NETKY.SK • 6 August 2013, 10:41 • 2 min
Kisel v zápase s Olomoucom v polčase takmer zbombardoval kabínu

PRAHA - Gól Karola Kisela v závere zápasu so Sigmou Olomouc dal Slavii Praha v pondelňajšej dohrávke 3. kola futbalovej Gambrinus ligy šancu na vyrovnanie. Ukázalo sa však, že prišiel neskoro a v zostávajúcich dvoch minútach už "zošívaní" s výsledkom nič neurobili a po prehre 2:3 im patrí s jediným bodom predposledná 15. priečka.

slovakia

left justify in out

"Dostať tri góly doma, to je strašne veľa," citoval utorňajší Sport Kisela, podľa ktorého to bol pre nich zatiaľ najnevydarenejší zápas rozbiehajúcej sa sezóny. "V predchádzajúcich kolách sme hrali dobre, ale nezískali sme body. Teraz sme dostali gól, potom druhý, napriek tomu sme sa snažili. Ale z môjho pohľadu je to veľmi málo. Jeden bod po troch zápasoch, to je tragicky málo." Kisel si myslí, že aj napriek prehre si vypracovali viac šancí, ako ich súper. "Chýba nám dôraz v šestnástke, tam sa rozhodujú stretnutia. V hre to ide, ale to je málo. V pokutovom území prepadáme. Proti Olomoucu a v Liberci tiež."

Už cez polčas sa snažil spoluhráčov vyburcovať, ale márne. "Takmer som zbombardoval kabínu. Snažili sme sa s tým niečo urobiť, povzbudiť sa na ihrisku, ale nepomohlo nič. Boli sme veľmi slabí." Jeho gól v závere ho síce potešil, Slavii však nepomohol. "Myslel som si, že nás nakopne a že ešte vyrovnáme. Ako vlani s Jihlavou, ale sa to nepodarilo."

Hoci trávnik v Edene nebol najlepší, podľa Kisela nebol príčinou ich prehry. "Mohol mať vplyv na kombináciu, ale góly vznikli z nášho malého dôrazu. A pritom trávnik nás k tomu priamo vyzýval. Musíme sa však veľmi rýchlo otriasť a predviesť iný prístup."

Na otázku, či kabínu nezrážajú veľké predsezónne očakávania, Kisel zareagoval: "Tie boli zbytočné. Rozhoduje sa na ihrisku a tam sme slabší. Prvé zápasy nám herne vyšli, ale keď nemáte body, tak sa stane, že prvý gól vás zrazí. Bojovali sme, ale neskoro, veľmi neskoro. Mali sme začať skôr."

Slovenský legionár vnímal počas zápasu aj piskot fanúšikov na ich adresu a ani ho to neprekvapilo. "Slavia má jediný bod po troch kolách. Preto reagovali ešte dobre. Podporovali nás až do konca, keď cítili, že obrat je ešte možný. Nakoniec aj bol. Ale dostávame lacné góly a takto vyhrávať nebudeme."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies