KHL: Žerdev skončil v Soči, Osipova získal Magnitogorsk

NETKY.SK • 9 November 2015, 12:03 • 2 min
KHL: Žerdev skončil v Soči, Osipova získal Magnitogorsk

MOSKVA - Viaceré kluby Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) počas novembrovej reprezentačnej prestávky pristúpili k zmenám v kádroch.

slovakia

left justify in out

Prekvapením je koniec kontroverzného útočníka Nikolaja Žerdeva v tíme HK Soči, do ktorého prišiel pred aktuálnou sezónou z Dinama Moskva. Krídelník so skúsenosťami v zámorskej NHL od leta 2012 vystriedal už šesť rôznych klubov v KHL - okrem Soči hral aj za Dinamo Moskva, Severstaľ Čerepovec, Spartak Moskva, Kazaň a Atlant Mytišči. Pôsobisko zmenil obranca Denis Osipov, ktorý po viac ako dvoch rokoch opúšťa Vladivostok. Vedenie Admiralu ho totiž zaradilo na listinu voľných hráčov a siahol po ňom Metallurg Magnitogorsk. Útočník Alexej Michnov príliš nepresvedčil o svojich kvalitách v Chanty-Mansijsku a po dvadsiatich dueloch končí pôsobenie v miestnej Jugre. Rodák z Kyjeva si v minulosti pripísal dva štarty v zámorskej NHL za Edmonton, v KHL hral okrem Jugry aj za Jekaterinburg, Mytišči, Magnitogorsk či Jaroslavľ.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies