KHL: Slovan proti Severstaľu premiérovo s Fosterom

NETKY.SK • 16 September 2014, 11:31 • 2 min
KHL: Slovan proti Severstaľu premiérovo s Fosterom

BRATISLAVA - Slovan Bratislava nastúpi v utorkovom stretnutí Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) proti Severstaľu Čerepovec (19.00 h) v bránke s Jaroslavom Janusom, ktorý prvýkrát v sezóne dostal prednosť pred švédskym gólmanom Johanom Backlundom v nedeľu proti Torpedu Nižnij Novgorod.

slovakia

left justify in out

Súťažnú premiéru v drese Slovana absolvuje v utorok kanadský obranca Kurtis Foster, ktorý doteraz nehral pre zdravotné problémy s medzirebrovým svalstvom. V defenzíve bude v porovnaní s predchádzajúcimi súbojmi chýbať Ján Brejčák, post siedmeho beka patrí Patrikovi Lužovi. Foster nastúpi v druhej obrane s krajanom Jonathanom Sigaletom.

 

V útoku urobil tréner Rostislav Čada len jednu zmenu - center Mário Bližnák sa posunul zo štvrtej do tretej formácie, opačným smerom putuje Rok Tičar. 

Informácie priniesol oficiálny web Slovana. 

Predpokladaná zostava Slovana proti Severstaľu Čerepovec: 
Janus (Backlund) - Baranka, Sersen, Sigalet, Foster, Mihálik, Starosta, Luža - Vondrka, V. Nedorost, L. Nagy - L. Hudáček, Surový, Netík - Bartovič, Bližňák, Murley - Ölvecký, Tičar, Jeglič 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies