'Kazašský hrom' si neoddýchne ani v roku 2015

NETKY.SK • 15 Január 2015, 15:15 • 2 min
'Kazašský hrom' si neoddýchne ani v roku 2015

KARAGANDA - Gennadij Golovkin plánuje v tomto kalendárnom roku boxovať minimálne štyrikrát, čo je najviac spomedzi zvučných mien tohto odvetvia.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročný Kazach valcuje v strednej hmotnostnej kategórii jedného súpera za druhým, stále mu však chýba skalp skutočne elitného bojovníka. V roku 2015 by v ringu rád vyzval niekoho z nasledovného kvinteta: Miguela Cotta, Saúla Álvareza, Julia Césara Cháveza Jr., Carla Frocha alebo Andreho Warda.

"Všetci sú šampióni, rešpektujem ich. Chcem ukázať svetu svoj štýl," vyhlásil podľa špecializovaného portálu Bad Left Hook "GGG". Najbližším oponentom Boxera roka 2013 podľa magazínu The Ring bude Martin Murray 21. februára v Monaku. Golovkin bude obhajovať opasky organizácií WBA, WBC (dočasný) a IBO v strednej váhe. Murray pôjde do súboja ako držiteľ strieborného titulu WBC v tejto divízii. 

 

"Boxovať s Golovkinom prinášalo vysoké riziko a nízku odmenu. Dochádzajú im však výhovorky, jeho zápasy sa stali finančne atraktívnymi vďaka kontraktu s HBO. Očakávam, že tento rok bude prenikavý," objasnil Kazachov promotér Tom Loeffler. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies