Kardashianová stiahla žiadosť o rozvod s Odomom

NETKY.SK • 22 Október 2015, 09:05 • 2 min
Kardashianová stiahla žiadosť o rozvod s Odomom

LOS ANGELES - Basketbalový rekonvalescent po nedávnych udalostiach v nevadskom bordeli Lamar Odom a hviezda amerického šoubiznisu Khloé Kardashianová zostanú manželmi. Právnička partnerky Laura Wasserová v stredu podala návrh na zastavenie rozvodového konania. Dôvod sa v ňom neuvádza, ale podpísal ho aj dvojnásobný šampión NBA. Kardashianová požiadala o rozvod v decembri 2013.

slovakia

left justify in out

Khloé Kardashianová sa vrátila k manželovi počas jeho pobytu v nemocnici v Las Vegas, kam ho 13. októbra priviezli v kritickom stave z nevestinca Love Ranch v nevadskom Crystale. Našli ho v bezvedomí. Podľa majiteľa siete nevestincov Dennis Hofa Odom užil desať tabletiek voľne predávaného prípravku na podporu sexuálnej zdatnosti, tzv. rastlinnú Viagru a pil koňak, o iných návykových látkach vedel iba toľko, že si basketbalista pred sobotňajším príchodom do zariadenia doprial kokaín. Počas štvordňového pobytu minul za spoločnosť dvoch žien vo VIP priestoroch 75-tisíc amerických dolárov. Odom sa prebral z bezvedomia v piatok 16. októbra, v pondelok ho prepustili z nemocnice Sunrise Hospital and Medical Center. Pacient vraj urobil veľký pokrok. Kardashianová sa personálu poďakovala za "láskavý a svedomitý prístup". Výsledky laboratórnych testov Odomovej krvi stále nie sú známe, úrady nevylúčili trestné stíhanie proti Love Ranch alebo proti prominentnému klientovi.


Lamar Odom má na konte 961 stretnutí základnej časti NBA a 108 v play-off profiligy. Dosiahol v nich priemer 13 bodov a vyše 8 doskokov na jeden zápas. Okrem Los Angeles Lakers a LA Clippers hral aj za Dallas a Miami.


Khloé Kardashianová sa spolu so svojou rodinou dostala do povedomia verejnosti vďaka reality šou Keeping Up with the Kardashians (2007) a jej spin-offom Kourtney and Khloé Take Miami (2011-2012) a Khloé & Lamar (2011-2012). So svojimi sestrami Kim a Kourtney vlastní niekoľko značiek oblečenia. Za Odoma sa vydala v roku 2009.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies