Kamarátke Roberta Fica preveria majetky

NETKY.SK • 15 Január 2021, 12:49 • 2 min
Kamarátke Roberta Fica preveria majetky

Majetok čakateľky na prokuratúre Kataríny Szalayovej preveruje polícia. Podľa viacerých slovenských médií Fico pravidelne trávil čas s mladou Katarínou Szalayovou.

slovakia

left justify in out

Majetok čakateľky na prokuratúre, Kataríny Szalayovej, preveruje polícia. Médiá šíria, že by mala byť Szalayová priateľkou predsedu strany Smer - sociálna demokracia Roberta Fica.  Generálna prokuratúra sa zaoberala majetkovými pomermi čakateľky Okresnej prokuratúry  vec preveruje Policajný zbor, ktorý preskúma príjmy, hodnotu majetku a spôsob nadobudnutia majetku dotknutej osoby.

 

Podľa viacerých slovenských médií Fico pravidelne trávil čas s mladou Katarínou Szalayovou.

 

img

 

Pravidelne sa objavovala v luxusnom kaštieli vo Vinosadoch, kde sa mal údajne rehabilitovať aj Fico. Podľa denníka Plus JEDEN DEŇ sa pravidelne zdržiavali  aj v hoteli DoubleTree by Hilton. Szalayová je čakateľkou na prokuratúru a testy vo výberovom konaní urobila na 95 bodov zo 100, skončila na úžasnom 7. mieste z 375 uchádzačov. 

 

 

img


Napriek platu, ktorý sa pohybuje v hodnote okolo 600 eur mesačne sa vozí na aute Volkswagen Arteon. Cena tohto vozidla je cca 45-tisíc eur. Szalayová podľa istého denníka tvrdila, že auto má od matky, ktorá tvrdo pracuje ako opatrovateľka v Rakúsku.

 

Pravda väčšinou vždy výjde na povrch!
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies