Kaliňák: Nikto nerieši, či by po Ficovi prevzal vládu

NETKY.SK • 25 Marec 2013, 13:48 • 2 min
Kaliňák: Nikto nerieši, či by po Ficovi prevzal vládu

BRATISLAVA - Podpredseda vládneho Smer-SD a minister vnútra Robert Kaliňák tvrdí, že dnes nikto nerieši tému jeho možného prebratia vlády v prípade, ak by premiér Robert Fico išiel do súboja o post hlavy štátu a stal sa prezidentom.

slovakia

left justify in out

Kaliňák sa k tejto hypotetickej otázke vyjadril počas relácie TV Markíza Na telo v diskusii o nastávajúcich zmenách vo verejnom obstarávaní. Kaliňákovo ministerstvo vnútra pripravilo veľkú novelu zákona o verejnom obstarávaní a Kaliňák ju v parlamente predkladal. Moderátorka sa Kaliňáka pýtala, čo podľa nej viacerí naznačujú - že koncentrácia moci do Kaliňákových rúk môže byť istou predzvesťou toho, že je nielen korunný princ Smeru, ale aj postupne pripravovaný, že v momente, ak by premiér Fico išiel do prezidentskej kampane a možno aj do prezidentského paláca, tak to preberie. "Určite to bola provokatívna otázka, i keď nie veľmi súvisela s verejným obstarávaním, ale v skutočnosti túto tému nikto nerieši a nie je to úplne tak," reagoval Kaliňák.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies