John Newman zverejnil skladbu Tiring Game, spolupracoval na nej aj Charlie Wilson

NETKY.SK • 27 August 2015, 14:58 • 2 min
John Newman zverejnil skladbu Tiring Game, spolupracoval na nej aj Charlie Wilson

BRATISLAVA - Anglický spevák John Newman zverejnil skladbu Tiring Game. Na novinke sa podieľal aj 62-ročný Charlie Wilson, známy napríklad z už nefungujúcej formácie The Gap Band. Mladší kolega označil interpreta za génia.

slovakia

left justify in out

"Bola naozaj neskutočná radosť pracovať s takouto legendou," dodal 25-ročný Newman, ktorý k piesni zverejnil aj videoklip. V ňom sa spolu s Wilsonom a ďalšími ľuďmi zabáva na veľkolepej párty s ohňostrojmi.
Tiring Game sa bude nachádzať na albume Revolve, ktorý spevák vydá 16. októbra. Nahrávka ponúkne 14 piesní, medzi ktorými sú aj single Come And Get It či Blame (feat. Calvin Harris). V skladbe Revolve zas hosťuje Idris Elba.


John Newman zaznamenal prvé úspechy vďaka spolupráci s formáciou Rudimental. V roku 2012 sa podieľal na ich singloch Feel The Love a Not Giving In. O rok neskôr už vydal sólový singel Love Me Again, ktorý sa umiestnil na prvej priečke britského singlového rebríčka. Skladba pochádza z jeho zatiaľ jedinej štúdiovky Tribute (2013), ktorá dobyla UK Chart a obsahuje aj single Cheating, Losing Sleep a Out Of My Head. Spevák má na konte napríklad tri nominácie na BRIT Awards.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies