Jeho telo prezradí všetko, čo k vám cíti

NETKY.SK • 23 Október 2016, 15:38 • 2 min
Jeho telo prezradí všetko, čo k vám cíti

BRATISLAVA - Je veľmi dobré vedieť z reči tela o druhých čo najviac. Môže vám to byť veľmi nápomocné aj vtedy, keď chcete zistiť, či ten druhý o vás javí záujem.

slovakia

left justify in out

Od ostatných ľudí si udržujete odstup a je to úplne normálne. Hovorí sa tomu "osobné zóna". A jej veľkosť zodpovedá zhruba dĺžke natiahnutých paží. Pokiaľ ju naruší úplne cudzí človek, je to spravidla nepríjemné.

 

Existuje ešte zóna intímna, kam majú prístup blízki ľudia, tá robí plus mínus 45-50 cm. Pokiaľ má o vás niekto záujem, spravidla sa bude snažiť dostať k vám bližšie a narušiť tak vašu osobné zónu. Môže to robiť rôznymi spôsobmi, napríklad vám dá ruku na rameno alebo si k vám prisunie bližšie stoličku. 

 

Zvyčajne človek mrkne zhruba dvadsaťkrát za minútu. Pokiaľ muž žmurká častejšie, než je úplne bežné, je to dobrý signál. Znamená to totiž, že sa mu páčite. Predĺžený očný kontakt a vzrušenie totiž oko viac vysušujú a to má potom potrebu viac žmurkať.

 

Ak sa na vás zahľadí dlhšie, než je zvykom, a pohľad na vás vzápätí uprie znovu, znamená to, že ste ho zaujala. Všimnite si tiež jeho telo, to by malo byť natočené smerom k vám.

 

Nový účes? Nová sukňa? Páni si takých "drobností" zvyčajne nevšímajú, alebo snáď áno? Pokiaľ ste ho zaujala, venuje vám dosť pravdepodobne väčšiu porciu pozornosť a tak si je schopný všimnúť aj týchto pre mužov celkom nepodstatných detailov. 

 

Existuje aj typ muža, ktorý sa snaží nedať svoju náklonnosť najavo. Nechce totiž pôsobiť trápne, pretože sa veľmi bojí, že bude odmietnutý. Takto sa chová väčšinou introvert. A na to, aby ste zistili, či sa mu páčite, alebo nie, budete potrebovať o trochu viac času.
 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies