Indiana s dôležitou výhrou v Miami, Spurs začali sériu s Clippers výhrou

NETKY.SK • 16 Máj 2012, 07:08 • 2 min
Indiana s dôležitou výhrou v Miami, Spurs začali sériu s Clippers výhrou

Indiana s dôležitou výhrou v Miami, Spurs začali sériu s Clippers výhrou - Ostatné športy Basketbalisti Indiany dokázali zvíťaziť v noci na stredu v druhom zápase semifinále Východnej konferencie zámorskej NBA na palubovke Miami 78 75 a vyrovnali tak stav

slovakia

left justify in out

img

Basketbalisti Indiany dokázali zvíťaziť v noci na stredu v druhom zápase semifinále Východnej konferencie zámorskej NBA na palubovke Miami 78:75 a vyrovnali tak stav série na 1:1. 
      Miami nebolo schopné využiť aj druhýkrát domáce porstredie, i keď šance na to v závere malo. Pri stave 75:77 a zostávajúcom čase 16 sekúnd minul Dwyane Wade svoj pokus, ktorý mohol stretnutie ukončiť. Následne hosťujúci George Hill premenil iba jeden z dvoch trestných hodov a 8,3 sekúnd pred koncom mali možnosť heat aspoň poslať zápas do predĺžnia. Rozhodli sa však posledný akiu nehrať na Wadea alebo LeBrona Jamesa. Poslednú strelu zápasu mal na svedomí Mario Chalmers, ale jeho trojka skončila iba na obruči.   
      V úvodnom dueli semifinále Západnej konferencie potvrdilo úlohu favorita San Antonio, keď vyhralo doma nad LA Clippers 108:92 a v sérii sa ujalo vedenia 1:0. Spurs mali oproti Clippers až osemdňovú pauzu medzi sériami a svoju oddýchnutosť využili v úvodný triumf. Darilo sa Timovi Duncanovi s 28 bodmi a 10 doskokmi, jeho spoluhráč Manu Ginobili zaťažil konto súpera 22 bodmi. Spurs ešte v play off toľko úspešných trojbodových pokusov v jednom zápase nikdy nemali, hráči texaského tímu potopili spoza oblúka v utorok až 13 lôpt. 

      play off NBA, 2. kolo:
      semifinále Východnej konferencie, 2. zápas:
      Miami - Indiana 75:78
      /stav série: 1:1/

      semifinále Západnej konferencie, 1. zápas:
      San Antonio - LA Clippers 108:92
      /stav série: 1:0/

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies