Hunter Parrish zo seriálu Tráva a Kathryn Wahl sa zasnúbili

NETKY.SK • 9 December 2014, 14:06 • 2 min
Hunter Parrish zo seriálu Tráva a Kathryn Wahl sa zasnúbili

USA - Americký herec a spevák Hunter Parrish, známy zo seriálu Tráva (2005 - 2012), sa zasnúbil s herečkou Kathryn Wahl.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný rodák z Richmondu vo Virgínii požiadal svoju vyvolenú o ruku v sobotu 6. decembra. Magazínu Us Weekly to potvrdil Parrishov hovorca.

Samotný herec sa novinkou pochválil aj na internete, keď v nedeľu prostredníctvom služby WhoSay zverejnil fotografiu so svojou milovanou. „Nepovedala nie,“ dopísal k záberu. Rovnaký obrázok umiestnila na internet cez službu Instagram aj Wahl. „Nepovedala som nie,“ pripísala k fotografii. 

 

 

Hunter Parrish sa okrem spomínaného seriálu objavil napríklad aj v televíznom projekte Dobrá manželka (2009). Zahral si aj v komédiách Rodinná dovolenka a iné nešťastia (2006), Je to komplikované (2009) alebo Znovu 17 (2009). Tento rok sa predstavil v dráme Still Alice. V roku 2012 vydal EP Guessing Games. Kathryn Wahl má za sebou niekoľko menších úloh v projektoch ako Blood Relatives (2012) alebo I Didn't Know I Was Pregnant (2009 - 2011). Zahrala si aj vo viacerých krátkych filmoch. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies