Ronaldo apeluje na fanúšikov: Nie je nič dôležitejšie ako ľudský život

NETKY.SK • 14 Marec 2020, 12:49 • 2 min
Ronaldo apeluje na fanúšikov: Nie je nič dôležitejšie ako ľudský život

FUNCHAL - Portugalsky futbalista Cristiano Ronaldo vyzval prostredníctvom svojho instagramu fanúšikov, aby sa riadili odporúčaniami Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) v súvislosti so šíriacim sa koronavírusom.

slovakia

left justify in out

"Nie je nič dôležitejšie ako ľudský život. Súčasná situácia si vyžaduje našu úplnú pozornosť. Prihováram sa k vám ako syn, otec a človek, ktorý je z týchto udalostí znepokojený," uviedol 35-ročný Ronaldo, ktorý je v izolácii na svojom rodnom ostrove Madeira.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Cristiano Ronaldo (@cristiano),

 

Hráč talianskeho Juventusu Turín odletel do Portugalska za svojou mamou, ktorá pred týždňom utrpela mozgovú porážku. V krajine sa rozhodol zostať po tom, ako sa nákaza potvrdila u jeho spoluhráča Danieleho Ruganiho: "Úpenlivo myslím na tých, ktorí s vírusom bojujú vrátane Danieleho. Súcitím s ľuďmi, ktorým táto choroba vzala blízkych a skladám úctu profesionálom, ktorí riskujú svoje vlastné životy, aby zachránili ostatných."

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies