Obrovská krutosť! Matka odhodila novorodenca do kontajnera

NETKY.SK • 8 Január 2022, 17:15 • 2 min
Obrovská krutosť! Matka odhodila novorodenca do kontajnera

Živého novorodenca objavil v sobotu v kontajneri obyvateľ jednej zo štvrtí mesta Pardubice na východe Čiech. Prípadom sa začala okamžite zaoberať polícia.

slovakia

left justify in out

Polícia pátrala po matke dieťaťa, ktorú sa im nakoniec aj podarilo nájsť, píše webová stránka televíznej stanice Nova. „Od včasných ranných hodín preverujeme okolnosti nálezu živého novorodenca v kontajneri," informovali policajti na Twitteri.

 

img

 

Bábätko je mimo ohrozenia života. „Môžeme potvrdiť, že sme zasahovali pri novorodencovi. Dieťa sme na mieste ošetrili, stabilizovali a previezli do nemocnice," povedal pre TN.cz hovorca záchranárov Aleš Malý.

 

„Bližšie informácie k prípadu zatiaľ nemôžem povedať," doplnila policajná hovorkyňa Dita Holečková. Prípadom sa zaoberajú aj kriminalisti. Noc v Pardubiciach bola mrazivá, ortuť teplomeru klesla až k mínus trom stupňom Celzia, približuje TN Nova.

 

Prečítajte si: Zatvoria legendárny väzenský tábor Guantanámo?

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona