Hokejistov Slovana prijal primátor Bratislavy, fanúšikom rozdávali podpisy

NETKY.SK • 15 Marec 2013, 09:37 • 2 min
Hokejistov Slovana prijal primátor Bratislavy, fanúšikom rozdávali podpisy

BRATISLAVA - Hokejisti Slovana Bratislava dali v stredu slávnostnú bodku za svojou premiérovou účasťou v Kontinentálnej hokejovej lige.

slovakia

left justify in out

Popoludní ich v reprezentačných priestoroch Primaciálneho paláca prijal primátor hlavného mesta Milan Ftáčnik a následne sa takmer kompletný tím belasých, keď chýbali len českí legionári Michal Vondrka, Tomáš Mojžíš, Kanaďan Jonathan Sigalet, zranený Juraj Mikúš a brankár Jaroslav Janus pre štátnice, formou autogramiády v klubovej električke rozlúčil aj so svojimi vernými fanúšikmi.

Milan Ftáčnik sa slovanistom na čele s generálnym manažérom Marošom Krajčim a celým realizačným štábom, poďakoval za úspešnú reprezentáciu klubu a mesta, aj za spôsob, akým si získali vďačných fanúšikov, ktorí počas celej sezóny do posledného miesta zapĺňali tribúny Slovanft Arény. Aj vďaka ním Slovan ako nováčik aj napriek zraneniam niektorých opôr, vrátane Miroslava Šatana, obsadil šieste miesto v Západnej konferencii, no v play off nestačil na obhajcu Gagarinovho pohára Dinamo Moskva. 

"Som veľmi rád, že Vás môžem prijať v týchto priestoroch, kde boli také významné osobnosti, ako britská kráľovná, britský premiér, či český prezident," uviedol v príhovore k vedeniu a hráčom Slovana Milan Ftáčnik. "Chcem sa Vám úprimne poďakovať za to, čo ste pre Bratislavu urobili, za jej výbornú reprezentáciu, ako aj svojho klubu. Je to fantastický úspech, ktorý ste dosiahli hneď vo svojej premiérovej sezóne. To, akým spôsobom ste pritiahli na zimný štadión fanúšikov, ktorí ho zapĺňali do posledného miesta a atmosféru, ktorú tam vytvorili, si zalúži naozaj veľký obdiv. To sa nepodarilo žiadnemu inému športu, len hokeju. Sme na Vás skutočne hrdí."

Maroš Krajči sa poďakoval primátorovi za prijatie aj možnosť absolvovať v mestskej električke v klubových farbách autogramiádu s fanúšikmi. Ako výraz vďaky za podporu, za krásny štadión, mu odovzdal slovanistický dres s číslom jeden, symbolizujúcim jeho postavenie v rámci Bratislavy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies