Hantuchová hrdá na krajanov futbalistov

NETKY.SK • 10 Október 2014, 12:48 • 2 min
Hantuchová hrdá na krajanov futbalistov

BRATISLAVA - Slovenskú tenistku Danielu Hantuchovú nadchlo štvrtkové žilinské víťazstvo krajanov 2:1 nad Španielmi v kvalifikácii futbalových ME 2016.

slovakia

left justify in out

"Som taká hrdá na náš futbalový tím. Skvele zvládnuté, chalani! Neskutočný úspech pre Slovensko," uviedla Hantuchová prostredníctvom Twitteru a dodala: "Superbojovnosť". Príspevok vyšperkovala 17 rôznymi grafickými prvkami. 

 

 

 

 

Tridsaťjedenročná popradská rodáčka Hantuchová 21. septembra zo zdravotných dôvodov nedohrala duel 1. kola v Pekingu s Ruskou Svetlanou Kuznecovovou. Následne zrušila svoj štart v tohtotýždňovom čínskom Tchian-ťüne. Budúci týždeň sa predstaví v Luxemburgu, už však myslí aj na medzisezónnu ázijskú novú súťaž miešaných družstiev International Premier Tennis League: "Neviem sa dočkať. Som veľmi pyšná, že budem súčasťou takého výborného tímu: Andre Agassi, Serena Williamsová, Tomáš Berdych, Nick Kyrgios, Patrick Rafter." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies