Hamšík netajil sklamanie po prehre s Juventusom

NETKY.SK • 12 Január 2015, 13:20 • 2 min
Hamšík netajil sklamanie po prehre s Juventusom

NEAPOL - Slovenský futbalový reprezentant Marek Hamšík netajil sklamanie po domácej prehre SSC Neapol s Juventusom Turín 1:3 v nedeľňajšom stretnutí 18. kola najvyššej talianskej súťaže.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný stredopoliar hral do 60. min. Góly Turínčanov dali Paul Pogba, Martín Cáceres a v záverečných sekundách Arturo Vidal, za domácich priebežne vyrovnal Miguel Britos. Juventus vedie tabuľku Serie A o tri body pred AS Rím, Neapol figuruje na štvrtej priečke, za svojím aktuálnym premožiteľom zaostáva o trinásť bodov.

 

"Zápas nám nevyšiel, sme smutní," citovala Hamšíka jeho oficiálna internetová stránka, ktorá ďalej informovala, že pred začiatkom duelu sa na štadióne San Paolo uskutočnila pietna spomienka na neapolského hudobníka Pina Daniela. Ten skonal 4. januára. Hamšík v spoločnosti majiteľa SSC Aurelia de Laurentiisa odovzdal na pamiatku Nellovi, bratovi zosnulého hudobníka, neapolský podpísaný dres. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies