Hamšík: AS Rím a Juve doma víťazia, to je rozdiel medzi nami

NETKY.SK • 25 Február 2014, 14:09 • 2 min
Hamšík: AS Rím a Juve doma víťazia, to je rozdiel medzi nami

NEAPOL - SSC Neapol v pondelkovom ligovom stretnutí na svojom štadióne remizoval s FC Janov 1:1.

slovakia

left justify in out

Úradujúci taliansky futbalový vicemajster SSC Neapol zaváhal v pondelkovom dueli 25. kola Serie A, keď na domácom trávniku hral nerozhodne 1:1 s FC Janov. Na góle Neapolčanov sa v 18. min prihrávkou podieľal slovenský reprezentant Marek Hamšík. Dvadsaťšesťročný Banskobystričan na štadióne San Paolo peknou kolmicou vysunul Gonzala Higuaína, ktorý otvoril skóre. 

 

O vyrovnanie sa postaral v 84. min Emanuele Calaió. Hamšík, ktorý bol v pondelok kapitánom SSC, hral do 72. min, keď ho vystriedal Lorenzo Insigne. "Bolo to stretnutie dvoch rôznych polčasov. Prvý patril jednoznačne nám, podarilo sa nám aj skórovať," uviedol Marek Hamšík pre svoju oficiálnu internetovú stránku. "Po zmene strán sme chceli duel dotiahnuť do víťazného konca, ale naša hra tomu nezodpovedala a súper v závere vyrovnal," skonštatoval bývalý hráč Slovana Bratislava a Brescie.

 

Neapolu patrí po 25 kolách Serie A tretia pozícia s 51 bodmi, za vedúcim Juventusom Turín zaostáva už o 15 bodov. "Veľmi nás mrzia stratené body na San Paolo. V tejto sezóne sme z trinástich domácich zápasov vyhrali iba osem. To je rozdiel medzi nami, AS Rím a Juventusom. Oni svoje domáce zápasy zvládajú bez problémov, my zbytočne strácame body," uzavrel Marek Hamšík. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies