GSP hovorí o možnom návrate a o Nickovi Diazovi

NETKY.SK • 21 Október 2015, 15:39 • 2 min
GSP hovorí o možnom návrate a o Nickovi Diazovi

TORONTO - O možnom návrate Georgesa St-Pierrea sa neustále hovorí. Raz hovoria, že "áno" potom, že už sa asi nikdy nedočkáme jeho návratu. Sám prezident UFC Dana White o tom nedávno hovoril, no on sa k tomu vyjadril dosť negatívne. On si myslí, že ho v ocktagone už neuvidíme. No najlepšie to vie jedine GSP, ktorý sa k téme hovoril pre montrealský Reseau de Sports.

slovakia

left justify in out

"S plynutím času cítim, že by som sa mal vrátiť. Pozerám si zápasy aby som vedel kto je v akej forme a aby som sa podľa toho udržiaval. Beriem to ako keby som bol nôž, ktorý musí byť vždy nabrúsený, aby bol pripravený hoci kedy zarezať. Možno sa to nestane v roku 2015, ale ešte som sa nerozhodol. Tvrdo trénujem, môžeš  to vidieť  aj na mojej tvári. Je tam  zopár rán a trocha je aj opuchnutá, nemysli si, že som sa zrútil zo schodov" hovorí GSP.

 

Kanadský reportér ho vyspovedal aj na tému Nicka Diaza, ktorá je tiež dosť aktuálna. "Myslím si, že tých päť rokov je veľa. Hlavne keď sa zamyslíš nad tým, že napríklad Anderson Silva dostal oveľa menší trest ako Diaz. Podľa mňa dostal aj preto tak tvrdý trest, lebo je Nick dosť zaujímavá osobnosť ktorá veľa hovorí a veľa ľudí ho aj sleduje. A takto chceli byť príkladom pre ostatných.  Je to tvrdé, ale každý si zaslúži druhú šancu. Marihuána je droga, ale ja si myslím, že by aj medzi jednotlivými drogami mali robiť rozdiel, lebo takto to nemá zmysel. Marihuána pomáha tým čo majú panické choroby, ale nezvyšuje ti výkonnosť. Nemyslím si, že by za ňu mali rozdávať také vysoké tresty."

 

GSP ešte hovoril o jeho vzťahu k Diazovi, nakoľko je známe, že proti sebe zápasili. GSP vyhral po tvrdých piatich kolách.

 

"Nick je strašne charizmatický chlapík, o ktorom sa veľa hovorí. Ja ho mám rád, nemám sa naňho prečo hnevať. Povedal na mňa pár vecí pred našim zápasom, ale beriem to čisto zo športového hľadiska. Potrebujeme takého chlapíka ako je on, a dúfam, že sa jeho návratu čoskoro dočkáme. Keď sa mu s niečím bude dať pomôcť tak to rád spravím. Mám ho rád a prajem mu iba to  najlepšie."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies