Grécka liga bude cez víkend pokračovať

NETKY.SK • 25 November 2014, 11:29 • 2 min
Grécka liga bude cez víkend pokračovať

ATÉNY - Grécka futbalová liga bude po dočasnom prerušení najbližší víkend pokračovať. Tamojšia futbalová federácia (EPO) zrušila rozhodnutie dočasne prerušiť najvyššie profesionálne súťaže pre obavy z násilia a útokov na rozhodcov.

slovakia

left justify in out

Ligovú suspendáciu EPO zrušila, keď dostala od vedenia Superligy záruky, že zabezpečí pokojný priebeh zápasov. Najvyššia súťaž zároveň zvolila svojho nového šéfa, stal sa ním prezident klubu Asteras Tripolis Giorgos Borovilos. Ten nahradil Dimitrisa Agrafiotisa, ktorý sa v napätej situácii rozhodol odstúpiť.

 

Federácia sa predtým rozhodla pozastaviť ligové súťaže po napadnutí jedného z rozhodcov na predmestí Atén. Štyridsaťpäťročného arbitra Christoforosa Zografosa napadli dvaja neznámi útočníci, ktorí ho zbili drevenými žrďami a potom ušli na motorkách.

 

Grécka liga bude pokračovať cez víkend podľa pôvodne vyžrebovaného kola, zrušené duely z minulého víkendu dohrajú v náhradnom termíne 10. a 11. januára budúceho roka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies