Gašparovič si počká na KHL, prestúpil do Karagandy

NETKY.SK • 13 Júl 2013, 16:55 • 2 min
Gašparovič si počká na KHL, prestúpil do Karagandy

KARAGANDA - Člen širšieho kádra slovenskej hokejovej reprezentácie Jakub Gašparovič prestupuje do kazašského klubu Sary-Arka Karaganda. S vedením klubu sa už dohodol na kontrakte.

slovakia

left justify in out

Gašparovič dohral poslednú sezónu v Medveščaku Záhreb a veril, že si v drese chorvátskeho klubu zahrá v Kontinentálnej hokejovej lige. Dvadsaťtriročný krídelník bol v kádri Slovenska v úvode prípravy na svetový šampionát 2013 a nastúpil na dva prípravné duely vo Švédsku.

Gašparovič hrával až do svojho odchodu do Chorvátska za Duklu Trenčín. V poslednej sezóne 2012/13 nastúpil za vojakov na 45 stretnutí, v ktorých strelil 15 gólov a pridal 19 asistencií. V desiatich súbojoch za Medveščak v nadnárodnej EBEL Lige pridal tri presné zásahy a rovnaký počet asistencií. Informáciu o jeho príchode do Karagandy priniesol klubový web.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies