Futbalista Welliton šoféroval pod vplyvom alkoholu

NETKY.SK • 6 Máj 2014, 09:51 • 2 min
Futbalista Welliton šoféroval pod vplyvom alkoholu

VIGO - Brazílskeho futbalistu Wellitona zo španielskeho klubu Celta Vigo obvinili zo šoférovania pod vplyvom alkoholu. Po pondelkovej rannej naháňačke mu policajti namerali 2,5 promile a poslali ho do väzby. V Španielsku je povolené mať 0,5 promile alkoholu v krvi pri šoférovaní.

slovakia

left justify in out

Welliton hosťuje v deviatom tíme španielskej La Ligy zo Spartaka Moskva a od januárového príchodu sa nepresadil. Tréner Luis Enrique ho poslal na trávnik len na štyri minúty proti Elche. Dvadsaťsedemročného futbalistu chcela o piatej ráno zastaviť policajná hliadka, keďže išiel rýchlo a navyše niekoľko križovatiek v centre Viga prešiel na červenú. Welliton však pridal plyn a začal unikať. V aute mal navyše piatich pasažierov, aj keď technické doklady hovoria o maximálnom počte štyroch ďalších cestujúcich. Informácie zverejnil španielsky denník Marca. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies