FOTO Vážna nehoda na východe: Kamión sa zrútil z mosta, zastavil železničnú dopravu

NETKY.SK • 17 Január 2017, 13:23 • 2 min
FOTO Vážna nehoda na východe: Kamión sa zrútil z mosta, zastavil železničnú dopravu

KOŠICE - Silný vietor dnes skoro ráno v obci Dvorníky-Včeláre v okrese Košice-okolie sfúkol z cesty kamión. Nákladný Mercedes Benz s návesom skončil na železničnej trati.

slovakia

left justify in out

Nehoda sa stala krátko po 05:00. Ako informovala agentúru SITA košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová, silný nárazový vietor najskôr skrútil náves, vodič stratil nad vozidlom kontrolu, kamión prerazil zvodidlá, zábradlie mosta a zosunul sa cez zráz na trať. Šesťdesiatjedenročný šofér vyviazol s ľahkým zranením, alkohol mu nezistili. Železničná trať nebola poškodená, škody na zvodidlách a zábradlí vyčíslili približne na 10-tisíc a predbežné škody na vozidle na zhruba 8 000 eur. 

 

Polícia vodičov nákladných vozidiel vyzýva, aby pre silný nárazový bočný vietor v okresoch Košice-okolie a Rožňava prispôsobili rýchlosť a v prípade potreby odplachtovali návesy. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies