FOTO Schweinsteiger a Ivanovičová majú za sebou už aj druhý sobáš

NETKY.SK • 14 Júl 2016, 07:07 • 2 min
FOTO Schweinsteiger a Ivanovičová majú za sebou už aj druhý sobáš

BENÁTKY - Nemecký futbalový internacionál, svetový šampión spred dvoch rokov Bastian Schweinsteiger (31) a bývalá svetová tenisová jednotka Ana Ivanovičová (28) zo Srbska majú za sebou dnes už aj cirkevný sobáš. Jeho dejiskom bol vo večerných hodinách kostol Chiesetta della Misericordia v talianskych Benátkach.

slovakia

left justify in out

Ide o chrám z 10. storočia, ktorý prešiel v 13. storočí kompletnou rekonštrukciou, po ktorej sa zmenil na stavbu gotického štýlu. Informovalo o tom internetové vydanie denníka Bild.

 

 

Mr & Mrs ❤️

Fotka uverejnená používateľom Ana Ivanovic (@anaivanovic),

 

Športové celebrity vstúpili už v utorok v Meste lagún do stavu manželského civilným sobášnym obradom.

Manželia budú v civilnom živote používať priezvisko Schweinsteiger, avšak na tenisových kurtoch mieni Ana hrať naďalej s rodným menom.

 

Mimochodom, nemecké médiá si všimli Ivanovičovej značný zmysel pre dodržiavanie tradícií, v súlade s ktorými stúpila partnerovi v utorok pri svadobnom obrade podpätkom na nohu, aby, ako sa hovorí, dala najavo, kto bude hrať v manželstve prvé husle.

 

 

Mr. & Mrs. ❤️

Fotka uverejnená používateľom Bastian Schweinsteiger (@bastianschweinsteiger),

 

 

Medzi svadobčanmi, ktorí pricestovali do Benátok sčasti už s predstihom, sa očakával i dnes prílet viacerých veľkých mien, údajne i Novaka Djokoviča, novomanželkinho krajana alebo Wayna Rooneyho, novomanželovho spoluhráča z Manchestru United.

 

 

It's time ❤️

Fotka uverejnená používateľom Bastian Schweinsteiger (@bastianschweinsteiger),

 

S určitosťou nemôžu chýbať "Schweiniho" priatelia, úspešný nemecký reprezentant v zjazdovom lyžovaní Felix Neureuther, ale aj kolegovia z nemeckej futbalovej reprezentácie Thomas Müller a Lukas Podolski, bývalý prezident Bayernu Mníchov Uli Hoeness či víťazka grandslamového turnaja Australia Open a čerstvá finalistka Wimbledonu Angelique Kerberová.

 

 

Time To Go!!!

Fotka uverejnená používateľom Ana Ivanovic (@anaivanovic),

 

Nevedno, či do Benátok zamieril aj čerstvý už dvojnásobný wimbledonský šampión Andy Murray.

 

Nevestu v krásnej bielej róbe s megadlhým závojom a ženícha v slušivom tmavom obleku prepravili do dejiska cirkevného obradu podobne ako v utorok lodnou cestou, a to osve. Aj hostia smerovali do kostola vodnými taxíkmi.

Novomanželom gratulovalo prostredníctvom sociálnych sietí mnoho subjektov, napríklad Ženská tenisová asociácia (WTA), ale aj novomanželov bývalý a súčasný zamestnávateľ - futbalové kluby Bayern Mníchov a Manchester United, nemecká futbalová reprezentácia, či poľský internacionál a bývalý Schweinsteigerov spoluhráč Robert Lewandowski.

 

Pre Benátky to nebola prvá skúsenosť so sobášom celebrít, veď si tam povestné áno povedali v minulosti aj hviezdy strieborného plátna ako Salma Hayeková, Woody Allen alebo George Clooney.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies