VIDEO Tento muž napísal knihu, ako presvedčiť ženu aby si zväčšila prsia

NETKY.SK • 13 Máj 2015, 12:22 • 2 min
VIDEO Tento muž napísal knihu, ako presvedčiť ženu aby si zväčšila prsia

MIAMI – Päťdesiatdeväťročný muž z amerického Štátu Florida sa stal hrdinom všetkých sexuálnych úchylov a vyznávačov gigantického poprsia na svete. Napísal totiž knihu o tom, ako presvedčiť partnerku na plastickú operáciu pŕs.

slovakia

left justify in out

Ivanova kniha sa volá „The Convince Her To Get Bigger Breasts Manual“ (Manuál na to ako ju presvedčiť, aby si nechala zväčšiť prsia). Napísal ju v spolupráci so svojou partnerkou Victoriou, ktorá si svojej prsia nechala zväčšiť z 26D na 26K a tvrdí, že zväčšením pŕs si žena zväčší aj sebavedomie. „Čím sú vaše prsia väčšie, tým stúpa aj vaše sebavedomie – cítite sa sexy a v hre,“ tvrdí Victoria.

 

img

 

Ivan vo svojej knihe čerpal zo svojich životných skúseností. „Keď som po prvýkrát prišiel s touto témou k mojej manželke, úplne to odmietla. Po čase som si však uvedomil, že som jej nepredal svoj návrh poriadne – to bola počiatočná idea pre napísanie manuálu,“ povedal autor.

 

Od svojho rozvodu s manželkou Ivan presvedčil mnoho žien, aby sa nechalo vylepšiť. Od roku 2010 žije s Victoriou, ktorá podstúpila už niekoľko operácií.

 

img

 

Ivan je síce dvakrát rozvedený, ale verí, že jeho kniha pomôže mnohým párom vylepšiť ich vzťah. „Dostal som email od čitateľa, ktorý myslel na to, že opustí svoju manželku, pretože bol frustrovaný z jej plochého hrudníku,“ povedal Ivan a dodal: „Určite vám to znie povrchne, ale keď chce byť s niekým 40 alebo 50 rokov, nemali by ste mať sexuálny život, ktorý vás neuspokojuje.“

 

Napriek tomu, že Ivan priznáva, že náklonnosť k veľkým prsiam je z veľkej Časti sexuálna, tvrdí, že to má aj ďalšie výhody. „Peniaze, ktoré sme minuli na zväčšenie Vicotriiných pŕs sa nám vrátili naspäť v podobe odpustených policajných pokút,“ zažartoval.

 

img

 

Ivan predal už 3500 výtlačkov svojej knihy.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies