FOTO Dobrí ľudia sú stále medzi nami: Mladú Angličanku dojal čin spolucestujúceho

NETKY.SK • 12 Február 2018, 14:30 • 2 min
FOTO Dobrí ľudia sú stále medzi nami: Mladú Angličanku dojal čin spolucestujúceho

Aj dnes sa nájdu ľudia, ktorí pomôžu, hoci nemusia. Osud iných im totiž nie je ľahostajný.

slovakia

left justify in out

Život nie je vždy ľahký. Občas rozdáva rany a nepýta sa, či to unesieme. Skrátka si musíme nejako poradiť v každej situácii, aj keď to nie je jednoduché. Ťažkým obdobím si prechádzala aj mladá anglická študentka, ktorá už všetky tie negatívne emócie nezvládala a rozhodla sa, že sa s pocitmi zverí aspoň svojej mame. Potom sa však stalo niečo pekné.

 

Elle Johannessenovej sa v poslednom období veľmi nedarilo. Postihlo ju niekoľko tragédií, čo sa podpísalo na jej celkových nezdaroch vo viacerých oblastiach života. Ako študentka Leeds Becket University si zvykla privyrábať na brigádach, čo jej významne pomohlo v tom, aby si dokázala hradiť niektoré zo svojich dôležitých životných nákladov. Potom však prišla smrť jej starých rodičov a krátko na to aj otca a ona sa začala topiť v problémoch. Nedokázala sa sústrediť tak ako pred tým, preto škole a štúdiu musela venovať oveľa viac času a brigády už nestíhala.

 

Nakoľko bola v poslednom ročníku univerzity, chcela ju za každú cenu dokončiť, preto sa zadlžila, no nedokázala plniť svoje finančné záväzky. Z tejto zúfalej situácie sa teda rozhodla telefonicky vyznať svojej mame po ceste vlakom.

 

Smutný rozhovor si však zrejme vypočul niekto z pasažierov a rozhodol sa, že spraví dobrý skutok. Keď vyčerpaná dievčina zaspala, dotyčný jej na kolená položil sto libier v dvadsaťlibrových bankovkách a zakryl ich servítkou, aby nikoho nelákali. Po tom, ako sa Elle prebrala, nemohla uveriť vlastným očiam.

 

"Vôbec neviem, kto to bol. V každom prípade sa mu chcem poďakovať," uviedla študentka. Dodala, že peniaze jej veľmi pomohli dostať sa z najhoršej situácie von a človeka, ktorý jej ich daroval by veľmi rada stretla a vyslovila mu svoju vďaku osobne.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies