FL: Štefan Horný opäť trénerom Skalice, strieda Křečka

NETKY.SK • 28 Október 2015, 12:16 • 2 min
FL: Štefan Horný opäť trénerom Skalice, strieda Křečka

SKALICA - Staronovým trénerom fortunaligového futbalového mužstva MFK Skalica sa stal Štefan Horný. Skúsený 58-ročný kormidelník (nar. 13. januára 1957) už viedol stredajší tréning A-mužstva v neďalekých Kopčanoch.

slovakia

left justify in out

Doterajším koučom Skalice bol Aleš Křeček. "Pán Štefan Horný sa dnes stal oficiálne trénerom MFK Skalica. Pán Křeček dostal na týždeň dovolenku, po ktorej príde k stretnutiu predstavenstva klubu a pána trénera, aby doriešili ukončenie trénerskej zmluvy alebo prípadnú ďalšiu spoluprácu," povedal manažér skalického A-tímu Roman Čavojský pre portál fortunaliga.sk.


Záhorákom sa vo Fortuna lige 2015/2016 nedarí, po štrnástich kolách im patrí so ziskom desiatich bodov predposledné 11. miesto s dvojbodovým odstupom od poslednej Podbrezovej. Práve na Horehroní sa Skalica predstaví už v sobotu 31. októbra v súboji 15. kola. Nováčik FL naďalej ťahá dlhú čiernu sériu bez víťazstva, ktorá trvá od 25. júla a triumfu v 2. kole nad Michalovcami 1:0 (hralo sa v Senici, pozn.). Odvtedy v 12 súbojoch Skaličania uhrali 4 body so skóre 11:26.


Štefan Horný od roku 2012 dotiahol MFK Skalica zo štvrtej ligovej úrovne až do najvyššej domácej súťaže, no po postupe do FL sa v júni 2015 s vedením klubu nedohodol na novej zmluve. Horný v minulosti viedol Slovan Bratislava, Banskú Bystricu, Prešov, Artmediu či Zlaté Moravce.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies