FL: Lačný skóroval vo všetkých troch jarných dueloch

NETKY.SK • 7 Marec 2016, 09:57 • 2 min
FL: Lačný skóroval vo všetkých troch jarných dueloch

BRATISLAVA - Čo zápas, to gól, v troch dueloch tri presné zásahy. Takouto výbornou bilanciou v jarnej časti najvyššej slovenskej futbalovej súťaže 2015/2016 sa môže pochváliť hráč MFK Ružomberok Miloš Lačný.

slovakia

left justify in out

Onedlho 28-ročný útočník (nar. 8. marca 1988) sa raz gólovo presadil v minulotýždňovej jarnej ouvertúre v Zlatých Moravciach s FC ViOn (výsledok 2:0), v stredu rozhodol doma proti Spartaku Myjava (1:0) a v sobotňajšom dueli 22. kola Fortuna ligy skóroval aj v Dunajskej Strede. Lačný v 58. min prekonal Tomáša Tujvela v bránke FC DAC 1904 a stanovil nerozhodný rezultát 1:1. "Bol to veľmi ťažký zápas. Mrzia ma šance, ktoré sme nevyužili. Domáci však mali viac príležitostí, takže s bodom sme spokojní," citoval portál profutbal.sk slová Miloša Lačného, ktorý k jednému jesennému pridal na jar už tri góly. "Ruža" aj jeho streleckou produktivitou ťahá päťzápasovú šnúru bez prehry.

 

V tabuľke Fortuna ligy patrí klubu spod Čebraťa 7. miesto s odstupom šiestich bodov na "bronzovú" v klasifikácii Myjavu. "Ja som radšej, keď sa darí mužstvu. Myslím si, že aj ďalšie kluby budú s nami mať problémy. Dúfam, že našu sériu nezdolanosti si udržíme. Najbližšie k nám príde Skalica a som presvedčený, že to u nás nebude mať ľahké," dodal rodák z Levoče Miloš Lačný.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies