Filmový predstaviteľ Harryho Pottera vyhlásil, že prestal piť alkohol

NETKY.SK • 5 Júl 2011, 12:48 • 2 min
Filmový predstaviteľ Harryho Pottera vyhlásil, že prestal piť alkohol

Filmový predstaviteľ Harryho Pottera vyhlásil, že prestal piť alkohol

slovakia

left justify in out

img

Britský herec Daniel Radcliffe, filmový predstaviteľ Harryho Pottera, prestal podľa vlastných slov požívať alkohol, pretože si uvedomil, že flámuje priveľa.
      Dvadsaťjedenročný herec v dnes zverejnenom rozhovore pre magazín GQ povedal, že sa rozpil pri nakrúcaní šiesteho filmu potterovskej série v roku 2009 - snímky Harry Potter a polovičný princ.
      "...Zopár rokov sa mi páčila myšlienka, že žijem životný štýl slávnej osobnosti, ktorý mi v skutočnosti nesedel."  Preto, ako povedal, sa rozhodol alkohol zo svojho života celkom vylúčiť, nielen obmedziť.
      "Veľmi by sa mi páčilo chodiť na večierky, dať si tam zopár drinkov a užiť si to - ale u mňa to nefunguje. Nie som v tom úspešný..."
      "Radšej som doma a čítam si, alebo idem s niekým na večeru, rozprávam sa s niekým, koho ľúbim, alebo s niekým, kto ma rozosmeje," dodal.
      Radcliffe sa stal slávnym vo veku 11 rokov, keď stvárnil Harryho Pottera vo filmových adaptáciách obľúbených kníh Joanne K. Rowlingovej o čarodejníckom učňovi. Mnohí slávni detskí herci majú problém vyrovnať sa s dospelosťou, ale Radcliffe povedal, že bol odhodlaný dokázať, čo v ňom je, napísala agentúra AP.
      "Ak si vybudujem kariéru po Potterovi a všetko pôjde dobre, bude rôznorodá a na dlhé roky, uspí to argument o detských hercoch," povedal.
      Posledný film z potterovskej série, Harry Potter a dary smrti - 2, bude mať premiéru vo štvrtok tento týždeň.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies