Fed Cup: Švédsko už má kvarteto pre Bratislavu, SR v stredu

NETKY.SK • 7 Apríl 2015, 11:08 • 2 min
Fed Cup: Švédsko už má kvarteto pre Bratislavu, SR v stredu

ŠTOKHOLM - Johanna Larssonová, Sofia Arvidssonová, Rebecca Petersonová a Susanne Celiková tvoria káder tenistiek Švédska na bratislavské stretnutie so Slovenskom 18. - 19. apríla na antuke v Aegon aréne v NTC v play-off o II. svetovú skupinu Pohára federácie 2016 reprezentačných družstiev žien.

slovakia

left justify in out

Takúto voľbu predznamenal kapitán severaniek Lars-Anders Wahlgren pre internetovú stránku národného zväzu SvTF. Uzávierka oficiálnych predbežných nominácií bude 8. apríla a potom ešte môžu v každom tíme nastať dve zmeny pred žrebom programu (piatok 17. apríla).


Larssonová figuruje na 46. priečke v renkingu WTA vo dvojhre a v tejto chvíli je absolútnou jednotkou bratislavského duelu. V rámci zostavy "troch koruniek" nasledujú Celiková (226.), Petersonová (240.) a skúsená 31-ročná Arvidssonová (274., v minulosti však bola aj na 29. pozícii).


V súvislosti s hostiteľkami je dávnejšie jasné, že zo zdravotných dôvodov bude šéfovi realizačného štábu Matejovi Liptákovi chýbať jeho osobná zverenkyňa Dominika Cibulková, ktorá sa zotavuje po operácii ľavej nohy. Lipták oznámi svoju nomináciu v stredu o 14.00 h na tlačovej besede v Národnom tenisovom centre.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies