Fanúšikovia sa pobili pred moskovským derby, duel sa nedohral

NETKY.SK • 27 September 2012, 06:53 • 2 min
Fanúšikovia sa pobili pred moskovským derby, duel sa nedohral

Fanúšikovia sa pobili pred moskovským derby, duel sa nedohral - Futbal Hromadné bitky fanúšikov sprevádzali stredajšie moskovské derby v domácom futbalovom pohári. Pred duelom Torpeda s Dinamom zatkla polícia najmenej 20 výtržníkov.

slovakia

left justify in out

img

Hromadné bitky fanúšikov sprevádzali stredajšie moskovské derby v domácom futbalovom pohári. Pred duelom Torpeda s Dinamom zatkla polícia najmenej 20 výtržníkov. Duel napokon pre vyčíňanie divákov nedohrali.
      Problémy sa začali pri pokladniciach štadióna, keď sa do seba pustilo asi sto priaznivcov oboch táborov. Násilie sa neskôr prenieslo aj na tribúny a zápas niekoľkokrát museli už v prvom polčase prerušiť aj po zahádzaní hracej plochy pyrotechnikou. Rozhodca napokon v 51. minúte stretnutie predčasne ukončil. Prvoligové Dinamo v tom čase viedlo nad domácim druholigistom 2:1. Údaje o prípadných zraneniach zatiaľ nie sú známe.

Zdroj: TASR/DPA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies