Falcao asi v Manchestri United nezostane

NETKY.SK • 14 Január 2015, 10:08 • 2 min
Falcao asi v Manchestri United nezostane

MANCHESTER - Radamel Falcao nie je spokojný so svojou súčasnou situáciou vo futbalovom Manchestri United a jeho agent Jorge Mendes je už pripravený nájsť mu nového zamestnávateľa.

slovakia

left justify in out

Kolumbijčan je na Old Trafforde na hosťovaní z AS Monaco a nič nenasvedčuje tomu, že by tréner Louis van Gaal hýril ochotou obetovať peniaze na trvalý prestup. Falcao v tejto sezóne nastúpil na 12 zápasov najvyššej anglickej súťaže, strelil tri góly, čo je na kanoniera jeho formátu málo. Od prvej do poslednej minúty pobudol na ihrisku len dvakrát.

 

Mendes jedného z plejády svojich prominentných klientov stále zaraďuje medzi absolútnu svetovú špičku. "Je to fantastický hráč. Nezávidím priaznivcom Manchestru United. Majú v tíme parádneho futbalistu, jedného z najlepších na svete, ktorý by v hocijakom inom klube hral celých deväťdesiat minút," zabrnkal agent na fanúšikovskú strunu. "Nevieme, čo prinesie čas. Isté je iba to, že Radamel bude v nasledujúcej sezóne pôsobiť v špičkovom klube. Či už to bude v Manchestri United alebo niekde inde. O tom som stopercentne presvedčený," uviedol Mendes pre The Telegraph. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies